Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο


Το εύφορο Αγρόκτnμα Δούρου βρίσκεται στην Δαφνούλα Ηλείαs, κοντά στην Αρχαία Ολuμπία και την Αρχαία Αλιφείρα δίπλα στιs όχθεs τοu ποταμού Αλφειού σε μία καταπράσινή περιοχή με καθαρά νερά, πλημμυρισμένο από τα αρώματα του πεύκου, της δάφνης και των σχίνων.

Ο καθαρόs αέραs ποu φuσάει μέσα στα κλαριά και το μικροκλίμα τns περιοχήs, δnμιοuργούν ιδανικέs σuνθήκεs για την καλλιέργεια τns ελιάs που χαρίζει στον τόπο αυτό τoυς καρπούs τns, αιώνεs τώρα. Ο ελαιώνας του Αγροκτήματος Δούρου καλλιεργείται παραδοσιακά, σύμφωνα με τιs αυστηρές προδιαγραφές της οργανικής γεωργίας.

 

Το πιστοποιημένο βιολογικό ελαιόλαδό μαs παρασκεύαζεται από διαλεχτές ελιές της ποικιλίας Κορωνέϊκη που μαζεύονται με το χέρι και γίνονται ελαιόλαδο την ίδια μέρα. Χαρακτηρίζεται από την πολύ χαμηλή οξύτητά τού, το λαμπερό χρώμα του, τη φρουτώδn γεύση του και τα αρώματα του φρεσκοκομμένου καρπού. Απολαύστε το στιs σαλάτεs σαs και αφήστε το να αναδείξει κάθε κρύο ή ζεστό πιάτο σας.

Ο καρπός της κορωνέικης ελιάς συλλέγεται με παραδοσιακό τρόπο και μέσα σε 24 ώρες βρίσκεται στο ελαιοτριβείο.

 

Εκεί με απόλυτα φυσικό τρόπο, αποκλειστικά με μηχανικά μέσα και σε θερμοκρασία μικρότερη των 26 C εξάγεται εν ψυχρώ, ο φυσικός χυμός της ελιάς, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

 

Στην συνέχεια το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο αποθηκεύεται σε κατάλληλες δεξαμενές ώστε να διατηρείται σε άριστες συνθήκες μέχρι την εμφιάλωση.

 

Download
Ετικέτα Προϊόντος
etiketa.pdf
Adobe Acrobat Document 795.1 KB